HEVOSTEN HYVINVOINTI ON KAIKEN LÄHTÖKOHTA

Seuraamme tarkasti hevosmaailman uusia tuulia ja huomioimme ne suunnitellessa tallin toimintaa. Ruokimme hevoset neljä kertaa päivässä. Tallin puolesta rehuihin kuuluu laadukas esikuivattu säilöheinä, kuivaheinä ja kaura. Tallihenkilökunta voi annostella myös omat väkirehut asiakkaan ohjeistuksen mukaisesti. Karsinoiden siivous tehdään päivittäin kahdesti. Hevoset tarhataan päivittäin hiekkapohjaisissa tarhoissamme. Tarhavuoro on noin 4 tuntia. Tarhakaverin kanssa on mahdollisuus myös puolipäivätarhaukseen. Tarhat on aidattu puu- ja muoviaidoin. Pihapiiristä löytyy myös eri kokoisia sairastarhoja. Kesäkaudella meillä on laidunmahdollisuus.

MONIPUOLISET RATSASTUSMAHDOLLISUUDET

Tuomarinkylässä on kaksi kuituhiekkapohjaista maneesia, joiden pohjat on uusittu lähivuosina. Tallisopimukseen kuuluu päivittäin 5 tuntia maneesiratsastusaikaa, arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin klo 9-14. Lunastamalla erillisen kausikortin pääset maneeseihin kaikkina vapaina ajankohtina. Aivan tallin välittömästä läheisyydestä löytyy kaksi hiekkapohjaista kenttää. Iso koulukenttä 100m x 60m sekä pienempi estekenttä saivat uudet pohjat sekä uudet aidat ympärilleen tänä vuonna. Kenttien sekä maneesien pohjia huolletaan säännöllisesti sekä pohjia kastellaan automaattisella kastelujärjestelmällä. Kartanon alueella on lähes 5 kilometriä hevosille tehtyjä maastoreittejä, joita huolletaan viikottain. Talvella ratsastusteiden vieressä kulkevien kävelyteiden valaistus mahdollistaa myös hevosreittien hyödyntämisen. Kentät sekä ratsastustiet ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä.

KEHITTYVÄ TUOMARINKYLÄ

Yli 30 vuoden aikana Tuomarinkylän alue on kehittynyt valtavasti alueen aktiivisten toimijoiden ansiosta. Tuomarinkylän Talli Oy on ollut vahvasti mukana kehittämässä Tuomarinkylää. Vuonna 2008 perustettiin Tuomarinkylän kehitystoimikunta, jonka tavoitteena on kehittää yhteistä ratsastuskeskustamme.